2
Getty Images/Cultura RF

Shop met korting tijdens de Nationale NINA-dag: de favorieten van de redactie

Deze zaterdag is het zover: tal van winkels geven je een fikse korting ter ere van de Nationale NINA-dag. Krijg je spontaan last van keuzestress? No worries, om je een handje te helpen gingen wij alvast op zoek naar onze favoriete items. Vandaag: de top 3 van redactrice Liesbeth.

Mijn missie? De perfecte winteroutfit vinden. Elk seizoen probeer ik mijn kleerkast een update te geven door een aantal nieuwe basics te scoren. Momenteel staan er nog een aantal stuks op mijn boodschappenlijstje, waaronder een simpel paar zwarte enkellaarzen, een gezellige winterjas én een vrolijke maxi-jurk. En om het met een cliché te zeggen: wie zoekt, die vindt!

2
Nina.be

1. Lange bloemenjurk,  LolaLiza, € 49,99, scoor ze zaterdag met 20% korting op vertoon van de NINA-shoppingkaart of online.
2. Teddyjas in een snoepkleurtje, C&A, € 59, scoor ze zaterdag met 20% korting op vertoon van de NINA-shoppingkaart of online.
3. Zwarte suède enkellaarzen, Bent, € 139,90, scoor ze zaterdag met 20% korting op vertoon van de NINA-shoppingkaart of online.

Benieuwd welke merken allemaal meedoen? Hier vind je een volledige lijst. Veel shopplezier!

1 reactie

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.
  • Tinny Rombouts

    Het is spijtig dat er op deze dag geen kranten werden bezorgt vanwege de staking

Lees meer