thinkstock

Naakt met je collega's op vakantie? Charlie deed de test

Kijk eens even rond naar de collega's die naast je zitten of staan. Zou jij het aandurven om met hen op vakantie te gaan, als je de hele tijd naakt moest rondlopen? Vijf vrouwen en twee mannen van het Vlaamse online magazine Charlie gingen de uitdaging aan en trokken met de billen bloot samen op vakantie: "Eén voordeel: je hebt geen vuile was achteraf."

Het opzet van hun tripje was geen plotse opstoot van nudisme, wel een experiment om te onderzoeken welk effect samen in je blootje rondlopen op ons heeft. Zijn blote lijven altijd opwindend? En hoe moeilijk is het om van je eigen naakte lichaam te houden? 

"Wanneer we blote lijven zien, is dat meestal in een sexy context: in porno, in reclame, in videoclips," legt hoofdredacteur Jozefien uit in Charlie Mag. "We zien bijna nooit meer een gewoon natuurlijk lichaam. (...) Dat zorgt ervoor dat we een verstoord idee hebben van hoe een naakt lijf eruit hoort te zien. Daar wilden wij met dit experiment iets aan veranderen."

Voor drie van de dames was de proef alvast erg geslaagd, zoals ze uitleggen in onderstaand filmpje. "Ik vond het bijna spijtig om mijn kleren terug aan te trekken," klinkt het. "Het is ook wel leuk om naar anderen te kijken, omdat je bijna nooit natuurlijke naakte lijven ziet. Onze collega Wim zei achteraf dat hij nog nooit zoveel verschillende soorten borsten had gezien, en ook niet wist dat die allemaal bestonden." Hoe het hele experiment verliep, lees je in het papieren bookzine Charlie Mag, dat vandaag verschijnt.

18 reacties

Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie
Door het plaatsten van een reactie, ga je akkoord met de gedragsregels
  • Bob Nalyd

    In scène gezet.

  • Renzo De Hond

    Gewoon een reclamestunt. Nu kent iedereen hun online magazine. En dat was waarschijnlijk de bedoeling.

Lees meer