2 Boris Van Severen
Guy Kokken Boris Van Severen

VIDEO. De vrouw in Boris Van Severen, Yemi Oduwale, Rick de Leeuw en Niels Pittomvis

Nog een week, en het is Internationale Vrouwendag. Speciaal daarvoor halen atleet Niels Pittomvils, acteurs Boris Van Severen en Yemi Oduwale, en zanger-presentator Rick de Leeuw hun vrouwelijke kantje tevoorschijn. Een mooi moment ook om de belangrijke vrouwen in hun leven te eren. Een ode. Waarvoor dank, heren.

In elke man zit een beetje vrouw, wordt weleens gezegd. Iets dat acteur Boris Van Severen niet ontkent. “Er zit veel vrouwelijkheid in mij, ik vind het fijn om dat op te zoeken. Vrouwelijkheid in een man vind ik heel mooi. Kijk naar mannen die het uitspelen: Prince, Lou Reed, David Bowie. Stuk voor stuk interessante mensen. Ik hou van mijn androgyne kantje. Je zal me vaak zien in een te klein T-shirtje, een spannende broek en laarsjes met een hak.”

Speciaal voor Internationale Vrouwendag, die er volgende week aankomt, gaan Niels, Boris, Yemi en Rick op zoek naar hun vrouwelijke kantjes. We geven je alvast een blik achter de schermen van de fotoshoot, het volledige interview lees je morgen in NINA of op nina.be.

Je cookie instellingen zorgen ervoor dat deze inhoud niet getoond wordt.
Pas je cookie instellingen hier aan.

Nog meer in NINA:

- 10 Belgische topfotografen kiezen iconische portretten

- Uitgetest: beautytoppers uit Hollywood

- Interview met topontwerpster Veronique Branquinho

- Gerechten vol nostalgie

& nog veel meer!

2
Nina.be

Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.

Lees meer