Getty Images

Exclusief voor abonnees

"I kissed a girl, zong ik. Ik was totaal naïef over wat zich aan het voltrekken was"

Corine Koole interviewt over de raadselen van passie en affectie

Een grote blonde kerel vinden en kinderen maken: Leanne (35) had een strak idee over hoe haar toekomst er zou uitzien. Een salsa-avond en de vaststelling dat alle dansende mannen al ingepalmd waren, beslisten daar anders over. 

"Toen mijn vriend het uitmaakte, was ik 29 en ­radeloos. Ineens was ik mijn kompas kwijt, ik werd single op een leeftijd waarop iedereen om me heen huizen kocht en kinderen kreeg. Alsof ik langs de kant van de weg werd achtergelaten. Ik ging naar Londen om er te werken. Ik hield niet van die stad, heb er nooit van leren houden, maar op een of andere manier was het bevrijdend om me te ontdoen van de bekende patronen die mijn leven waren gaan beheersen. Alles was nieuw: het ritme van de dag, mijn huis, de straten en mijn collega’s die net als ik allemaal expats waren.

“Op een avond was er een feestje op mijn werk. Ik wilde salsa dansen, maar de meeste mannen waren bezet en naast me stond een vrouw in skinny jeans met lang donker haar. Ze vroeg me ten dans, ik zette mijn glas op tafel en accepteerde. Zij was een van de populairdere collega’s. Mannen vonden haar leuk, maar ik had nog nauwelijks een woord met haar gewisseld. Zodra we begonnen te dansen en ik haar lichaam tegen het mijne voelde, overviel me een sterke seksuele aantrekkingskracht die ik met mijn aangeschoten hoofd vrolijk ­toeschreef aan de aard van deze dans.

Je hebt 25% van dit artikel gelezen

Dit artikel is exclusief
voor abonnees.

Word ook abonnee en lees onbeperkt alle artikels. Meer dan 200.000 mensen gingen je voor.

  • Slechts €6,95 €4,95 per 4 wekenGeniet 1 jaar van deze voordelige prijs
  • Lees 4 weken gratisEn krijg onbeperkt toegang tot alle artikels
  • Stop wanneer je wilOok tijdens jouw proefperiode
Lees 4 weken gratis

3 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.
  • peter colson

    heeft ze hierover een boek geschreven? Het verklaart dan veel waarom ze met dit verhaal te koop loopt.

  • Willem Pots

    Volgens mij is bijna iedereen bisexueel. In de meeste gevallen echter zonder te twijfelen aan 'de maatschappelijke norm' of de eigen overtuigde 'voorkeur'. En wat maakt het uit: als beide partners zich goed voelen bij hun sexuele relatie, wie of wat moet dat dan tegenhouden?

Lees meer