4 Seksuologen Wim Slabbinck en Chloé De Bie in gesprek.
Filip Van Roe Seksuologen Wim Slabbinck en Chloé De Bie in gesprek.

Exclusief voor abonnees

Experts in de liefde Wim Slabbinck (36) & Chloé De Bie (29): “Ik zie veel mensen die zich afvragen: wil ik wel een monogame relatie?”

Twee klinisch seksuologen. Eén praktijkruimte. En een smakelijk onderwerp om stevig de tanden in te zetten: liefde. Van polyamorie tot overspel, van daten tot een spannend seksleven. Experts Wim Slabbinck (36) en Chloé De Bie (29) in gesprek. 

Zij komt die dag aangewaaid in zijn praktijk en vlijt zich neer in zijn zetel. “Ik ben hier als collega, niet als cliënt”, verduidelijkt ze. Wim lacht eens. Al gauw liggen er enkele hete hangijzers op tafel. Zij is single en zoekt een lief. “Ik ben volop aan het daten.” Hij is zeven jaar samen met zijn vriendin. “We zijn monogaam. Maar bepaalde zaken zijn bespreekbaar.” Of hoe ‘relatievormen’ tegenwoordig een hot item zijn.

Wim: “Tien tot twintig procent van mijn gesprekken in de praktijk is verwant met polyamorie. Ik kom dat steeds vaker tegen. Jij?”

Je hebt 4% van dit artikel gelezen

Dit artikel is exclusief
voor abonnees.

Word ook abonnee en lees onbeperkt alle artikels. Meer dan 200.000 mensen gingen je voor.

  • Slechts €6,95 €4,95 per 4 wekenGeniet 1 jaar van deze voordelige prijs
  • Lees 4 weken gratisEn krijg onbeperkt toegang tot alle artikels
  • Stop wanneer je wilOok tijdens jouw proefperiode
Lees 4 weken gratis

Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.

Lees meer