2
thinkstock

Hoe 'sex magic' je seksleven beter zal maken

Vijftien jaar geleden blies Ilse Nackaerts Vlaamse slaapkamers nieuw leven in met haar boek 'Spannende seks. Van Aardbei tot Zweepje'. Vandaag kunnen leergierige koppels deel twee in huis halen. Een uitgebreide lijst met meer dan 700 supersexy lemma's die je seksleven een flinke boost geven. En wij delen er elke dag eentje om alvast in de stemming te komen. Letterlijk dan.

Vandaag: sex magic en waarom je het zou moeten kennen

"Sex magic is een bewegingsleer die rituelen, visualisaties en een rustige en gecontroleerde ademhaling combineert om je meer te leren genieten van seks", legt Nackaerts uit. "Elke 'sessie' begint op dezelfde manier: een van beide partners ligt, terwijl de andere met de hand boven het lichaam van de liggende partner beweegt zonder het aan te raken. Zo worden stress en negatieve gevoelens weggeveegd. De bewegingen worden altijd uitgevoerd van het bekken richting hoofd of richting voeten."

"Hierna blaast de 'behandelende' partner op dezelfde manier (van het bekken naar het hoofd of de voeten) over het lichaam van de liggende partner, om lustgevoelens op te wekken. Vervolgens worden de rollen omgekeerd. Als beide partners op dezelfde wijze 'verlost' zijn, kunnen ze overgaan naar de volgende stap: energie uitwisselen. Ze kussen om de beurt de hals van hun partner, terwijl ze zich inbeelden dat er een stroom van energie via de mond hun lichaam binnenvloeit. Daarna wordt deze 'vampierkus' uitgevoerd op de tepels en de geslachtsorganen van beide partners. Als ze uiteindelijk de liefde bedrijven, beelden ze zich in dat ze verbonden zijn met de aarde."

Spannende seks, door Ilse Nackaerts
Te koop via Van Halewyck voor € 19,99

2
Van Halewyck

Lees meer