2
Getty Images/iStockphoto

Is dit de perfecte partner? Nieuw seksspeeltje belooft ultieme seksuele ervaring

Een nieuwe sekstrend doet heel wat stof opwaaien. Sinds kort is er immers een seksspeeltje op de markt dat je ‘een plezier belooft dat je nooit voor mogelijk gehouden had’. Vibease is ‘s werelds eerste ‘slimme’ vibrator die fysieke stimulatie combineert met audioverhalen voor de ultieme seksuele ervaring.

Als de handsfree vibrator via Bluetooth verbonden is met de Vibease Fantasy App, synchroniseert hij erotische verhalen om vrouwen op de juiste momenten en met verschillende intensiteiten te stimuleren. Vibease bracht de unieke vibrator op de markt omdat vrouwen volgens hen de voorkeur geven aan mentale en emotionele fantasieën, terwijl mannen meer visueel zijn ingesteld en dus meer reageren op beelden.

2
Vibease

Hoe het precies in zijn werk gaat? Je maakt simpelweg verbinding tussen je vibrator en smartphone, selecteert je favoriete erotische audioboek dat bij je stemming past, je zet je koptelefoon op en speelt het verhaal af terwijl de vibrator synchroon trilt met de audiofantasie. Denk Fifty Shades of Grey, maar dan in je eigen slaapkamer waarbij de intensiteit verandert naargelang wat er zich in het boek afspeelt.

Bonus? Het sexy speelgoedje is waterproof en kan dus gebruikt worden in je bad of douche. Nog een leuker extraatje: je kan het ook als koppel gebruiken. Met de Intimate App kan je partner aangepaste vibraties sturen van overal ter wereld. Ideaal als je in een langeafstandsrelatie zit.

Vibease maakte ook al een vibrator in de vorm van een lipstick waarmee je kan praten om in de ‘mood’ te raken.

Je kan de vibrator momenteel op de kop tikken voor 89 dollar, omgerekend zo’n 80 euro. Meer info vind je hier

5 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.
  • Pierre Jacobs

    Elke heeft schijnbaar veel ondervinding of is het van horen zeggen ?

  • Niels Vanderhoogen

    @Elke De Vos; klopt helemaal. Mijn vriendin had graag gehad dat ze mij jaren eerder was tegen gekomen!

Lees meer