Beeld ter illustratie.
Getty Images Beeld ter illustratie.

Exclusief voor abonnees

Jack (55) heeft nog maar kort te leven: “Na de diagnose belde ik eerst mijn vrouw, daarna mijn minnares”

Jack (55) is getrouwd, heeft twee kinderen en is ongeneeslijk ziek. Door zijn ziekte is de relatie met zijn minnares nog complexer geworden. “Als ik er straks niet meer ben, is haar rouw misschien even hevig als die van mijn vrouw, maar zij zal gewoon door moeten werken en haar mondhoeken omhoog moeten houden.”

Je hebt 6% van dit artikel gelezen

Lees je graag alle artikels op HLN?

Krijg nu 1 maand onbeperkt en gratis toegang tot alle artikels.

Ik wil toegang
Digitaal abonnement HLNDigitaal abonnement HLN1ste maandgratis

Stop of pauzeer wanneer je wil

  • Onbeperkt toegang tot alle artikels
  • Iedere week gratis tickets en straffe kortingen

6 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.
  • Ronny Cuypers

    Beste Ludwig, een scheve schaats mag dan een weldaad zijn voor de betrokkene. Voor de trouwe partner is het dat zeker niet.

  • Ludwig Vanden Boer

    Gevoelens zijn volgens sommigen zo gemakkelijk te sturen.1 Vingerknip en ze komen of gaan.Je bent getrouwd en kinderen.Je huwelijk stelt niet veel meer voor. moeten de kinderen hiervan slachtoffer zijn door een scheiding of kan een niet volledig rechte schaats hier voor het welzijn van alle individuen, vooral de kinderen en de betrokkene die zich niet meer goed in een relatie voelt. Men hoeft de waarheid niet uit te spreken, als alle partijen eerlijk zijn met zichzelf voelen ze die wel aan.

Lees meer