Beeld ter illustratie
Getty Images Beeld ter illustratie

Exclusief voor abonnees

Katarina H. is moeder van drie, gelukkig getrouwd en sm-slavin: “Het geeft zelfvertrouwen, zien hoeveel macht je hebt over mannen”

“Nu pas ben ik volledig”, zegt Kathy, alias Katarina, na haar eerste ervaring met een meester. “Toen ik de volledige overgave kende voelde dat als thuiskomen.” Een reis door de wereld van BDSM (bondage-discipline-sado-maso) waar Kathy zichzelf vond als Katarina.

Het is een sterke, jonge vrouw die ik ontmoet. Sympathiek, slim en grappig. Wat ik eigenlijk verwacht had, weet ik niet. Ze heeft een dappere keuze gemaakt, vind ik, zo uitkomen voor gevoelens die niet volledig aanvaard worden en een seksueel verlangen dat velen vreemd is. ‘Fifty Shades of Grey’ mag dan een zachte vorm van BDSM bespreekbaar gemaakt hebben als fantasie, maar er ronduit voor uitkomen dat je je graag volledig onderwerpt aan een meester en dat je alles wil doen wat hij van je vraagt, dat moet je durven.

Je hebt 8% van dit artikel gelezen

Dit artikel is exclusief
voor abonnees.

Word ook abonnee en lees onbeperkt alle artikels. Meer dan 200.000 mensen gingen je voor.

  • Slechts €6,95 €4,95 per 4 wekenGeniet 1 jaar van deze voordelige prijs
  • Lees 4 weken gratisEn krijg onbeperkt toegang tot alle artikels
  • Stop wanneer je wilOok tijdens jouw proefperiode
Lees 4 weken gratis

3 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.
  • Catherine MISTIAEN

    Het is heerlijk als echte vrouw om (eens) onderdanig te zijn aan een echte man! Als ik erotisch droom, is het van een man die mij bezit! Het is fascinerend hoe de rollen kunnen omkeren: de 'slavin' krijgt macht over de 'meester' ...

  • Nicolas Ivanov

    En haar gelukkig getrouwde man vindt dat ok?

Lees meer