Foto ter illustratie.
getty Foto ter illustratie.

Exclusief voor abonnees

Langzaamaan werd Wim (55) weer mens nadat hij scheidde van zijn hulpbehoevende vrouw. Met Elly vindt hij zichzelf opnieuw uit

“Schenk eens cola voor me in. Pak mijn sigaretten. Ga mijn medicijnen halen bij de apotheek. Smeer een boterham. Je moet de vaat nog doen.” Nadat Manon mindervalide was geworden, vond zij het normaal dat Wim thuis alles deed. Het huishouden, de boodschappen, het eten, de honden uitlaten - naast zijn baan nam hij het allemaal op zich. “Dat doe je nu eenmaal voor de vrouw met wie je getrouwd bent, toch,”

Je hebt 15% van dit artikel gelezen

Dit artikel is exclusief
voor abonnees.

Word ook abonnee en lees onbeperkt alle artikels. Meer dan 200.000 mensen gingen je voor.

  • Slechts €6,95 €4,95 per 4 wekenGeniet 1 jaar van deze voordelige prijs
  • Lees 4 weken gratisEn krijg onbeperkt toegang tot alle artikels
  • Stop wanneer je wilOok tijdens jouw proefperiode
Lees 4 weken gratis

13 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.
  • Ronald Polutnik

    Als iedereen moet scheiden , als één van de partners hulpbehoevend word door de één of andere omstandigheid . Dan zouden er honderd duizenden moeten gaan scheiden . Oké , t' is maar hoe je het bekijkt en beoordeeld .

  • Mark Boonen

    Opiaten doen veel met je denkvermogen, op opium gebaseerd drogeer je jezelf dagelijks en dat mag je bijna letterlijk nemen. Levensgevaarlijk is die medicatie. Kijk naar al die beroemdheden die de afgelopen 10 jaar gestorven zijn door opiaten o.a. Michael Jackson, Prince, George Michael

Lees meer