3
thinkstock

Onze sekscolumniste zocht en vond een fetisj die ze wél leuk vindt

Vanaf nu houdt NINA je zondagavond warm met de nieuwe rubriek Sexy Sundays van onze gloednieuwe sekscolumniste. Elke week lees je van haar een (h)eerlijke column over all things sexy. Deze week gaat ze op zoek naar festisj fun.

Fetisj Fun

Een pak in latex? Een voorliefde voor seks op plekjes waar je gegarandeerd betrapt zal worden? Opgewonden worden door voeten? Het was even zoeken, maar ik blijk dan toch een fetisj te hebben. Eentje die me wel eens veel geld kan gaan kosten.  

Het internet leert je dingen die je nooit had willen weten. Zoals dat er mensen zijn die kicken op tranen. Of op diefstal. Er zijn er zelfs die opgewonden worden door insecten over hun intieme delen te laten kruipen. En dat zijn nog maar drie van de elf fetisjen waar ik nog nooit van gehoord had. Dat je het warm krijgt van poëzie, tot daar aan toe. Maar dat je opgewonden wordt door je als een meubelstuk te gedragen, daar kan ik niet bij. Hoe doè je dat eigenlijk, je als een stoel gedragen? Om van een superdeluxe dressing met ingebouwde schoenenkast nog maar te zwijgen.

Mijn vriend vindt het gezellig als ik een kanten body draag. Je weet wel: zo'n soort badpakje met ingebouwde bh en knopjes onderaan, voor snelle plaspauzes.

Na amper anderhalve column begint het hier misschien al wat saai te lijken, maar net zoals ik gaan fan ben van porno, heb ik ook geen enkele fetisj (sorry!). Mijn vriend heeft ze in zeer lichte vorm: hij houdt ervan dat ik mooie, hoge hakken draag. Vooral van het merk Jimmy Choo. Komt dat even goed uit, want daar ben ik altijd wel voor te vinden. Hij vindt het ook gezellig als ik een kanten body draag. Je weet wel: zo'n soort badpakje met ingebouwde bh en knopjes onderaan, voor snelle plaspauzes. Poor me: nu moèt ik wel regelmatig nieuwe lingerie gaan kopen. En nog beter: ik draag zo'n pakjes echt graag. Want zelfs na een groot bord spaghetti lijkt je buik nog behoorlijk plat, en zelfs al je je diep bukt is er geen gevaar op een bouwvakkersgleuf. Echt, ik kan het alleen maar aanraden, die pakjes. Soms een gedoe om uit te krijgen - zowel die pakjes als die Jimmy Choo's - en niet echt positief voor mijn bankrekening, maar verder wel heel aangename fetisjen waar ik me goed én sexy bij voel.  

3
thinkstock

Onder het mom van 'onderzoeksjournalistiek' gooi ik het woord fetisj in de zoekbalk. Er zijn beelden die voor eeuwig op mijn netvlies zullen blijven branden.

Onder het mom van onderzoeksjournalistiek gooi ik 'fetish' in de zoekbalk bij Google en blader ik wat door wat websites. Sommige zijn interessant (Foot sniffing? Shoe licking?), en er zijn beelden die voor eeuwig op mijn netvlies zullen blijven branden ('elegant Ms Sasha knows how to punish naughty males'). Vooral de voetenfetisjisten weten hoe ze de lol erin moeten houden, blijkt uit vrolijke leuzes als 'cum to our feet now!'. Maar ik kom geen enkele fetisj tegen die me kan bekoren. Zelfs niet een heel klein beetje. Misschien valt er aan mannen ook niet veel te fetisjen, vrouwen kunnen ook veel meer fetisj-achtige outfits aantrekken. Een gast in stilettohakken ziet er voor mij nu eenmaal niet echt sexy uit. Een man in pak, daarentegen... Telt dat ook als fetisj?

Pinterest vindt alvast van wel, daar zijn al heel wat boards te vinden van dames/heren die graag al eens een mansexemplaar strak in het pak zien voorbijslenteren. Ik zie jasjes met één of twee knopen, brede en smalle revers, hemden die er perfect bijpassen of net zorgen voor een kleurrijke clash en broeken die net op de schoen vallen, met een perfecte pasvorm aan de kont en een strak gestreken vouw vooraan. Al is dat laatste natuurlijk geen absolute must. Heel wat tinten grijs, eindeloos veel varianten op nachtblauw en de mooiste kleuren zwart waarin een pak kan gemaakt worden. Om van het vestje nog maar te zwijgen.

Ik heb ondertussen wel genoeg schoenen. En pakjes met hopen in mijn ondergoedla. Misschien wordt het tijd om mijn vriend te voorzien van wat sexy outfits. Alleen: zo'n driedelig pakt kost natuurlijk dertig keer meer dan een kanten body. En eigenlijk mag zo'n ding toch bijna meteen uit: Jimmy Choos kan je aanhouden tussen de lakens, een op maat gemaakt kostuum hang je liever eerst netjes aan de kapstok. En dat maakt het dan ook weer zonde van het geld. Want mijn vriend in adamskostuum: da's pas een turn-on. Mijn ultra-exclusieve, strikt persoonlijke fetisj.

3
thinkstock

Lees meer