Getty Images

OPROEP. Goed Gevoel is op zoek naar relatielessen van sterke koppels

Zijn je partner en jij al meer dan 30 jaar samen, doorzwommen jullie samen flink wat watertjes maar staan jullie samen nog steeds sterk? Vond je na een scheiding een nieuwe liefde en pak je je tweede huwelijk op een andere manier aan? Ontdekte je dat je na het verlies van je partner opnieuw intens van iemand kan houden? Of hangt er ander bijzonder verhaal vast aan je relatie en wil je graag jullie relatielessen delen? Kruip dan als de bliksem in je pen en stuur een korte schets en foto van jezelf naar lynn.guillaume@telenet.be. Wie weet schittert jullie verhaal binnenkort wel in een speciale uitgave van Goed Gevoel. Tot snel? 

2 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.
  • Johny Vermeiren

    Akkoord met Sonia Van Strijdonck. Wij zijn in september 50 jaar gelukkig getrouwd. De boodschap : communiceren met elkaar en af en toe reizen, een restaurantje enz...

  • Sonia Van Strijdonck

    1 Heel belangrijk advies dat ik kan geven = "Het gras is niet groener op een ander"

Lees meer