-
getty images -

Oproep: zit jij al jaren op datingapps, maar ben je nog steeds single?

Nooit waren er zoveel tools om de liefde te vinden: datingapps, -sites en -bureaus rijzen als paddestoelen uit de grond. Toch waren er nooit meer singles dan vandaag. De enorme stroom profielen op datingapps verlamt ons en duwt ons in een afwijzende houding, zo blijkt uit Nederlands onderzoek.

Ben jij al enkele jaren vruchteloos op zoek naar de liefde? Dan lees ik jouw getuigenis graag in mijn mailbox. Zie je door het Tinderbos de bomen niet meer? Zit je al drie jaar lang elke dag op Tinder, maar ben je nog steeds single? Doet het zien van een zoveelste perfecte profiel je eerder zuchten dan een sprongetje maken? Voor een artikel rond vruchteloos online daten ben ik op zoek naar getuigenissen. Mail jouw verhaal dus snel naar valerie.wauters@dpgmedia.be. 

Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.

Lees meer