Elke Clijsters en Jelle Van Damme zetten voor de tweede keer een punt achter hun relatie.
Filip Van Roe Elke Clijsters en Jelle Van Damme zetten voor de tweede keer een punt achter hun relatie.

Exclusief voor abonnees

Relatie nieuw leven inblazen, heeft dat kans op slagen? “Eerste keer is romantisch. Tweede keer: dat is wérken”

Keert echte liefde altijd terug? Elke Clijsters en Jelle Van Damme gingen daar een aantal keer van uit, maar acht maanden na de laatste poging zijn de twee weer koppel-af. Het vuur van een vorige relatie oppoken is immers geen kwestie van de draad weer oppikken. Experts in de liefde weten waarom. "De eerste keer is romantisch. De tweede keer: dat is werken."

Je hebt 8% van dit artikel gelezen

Dit artikel is exclusief
voor abonnees.

Word ook abonnee en lees onbeperkt alle artikels. Meer dan 200.000 mensen gingen je voor.

Kies hier je voordeelperiode:

1 reactie

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.
  • Willy De Neef

    Je relatie nieuw leven inblazen,en dat hoeft helemaal niet na een breuk te zijn,kan net zo goed en relatie waar ogenschijnlijk niets aan de hand is,maar waarvan beiden weten,we willen het anders,dan moeten beide partners daar achterstaan,en vooral niet het verleden als mislukt beschouwen. Radicaal nieuwe dingen uitproberen,beiden de weg zoeken,want die is er,er is zo veel te doen en te ontdekken aan elkaars lichaam. Je kwetsbaar opstellen ,geeft vertrouwen aan elkaar. De Neef Buggenhout

Lees meer