thinkstock

SOS Goedele: "Zelfs al denk ik aan iets afzichtelijks als de oude buurvrouw, ik blijf heel snel klaarkomen"

Marcel (29) is drie jaar samen met Veronique (28), ze hebben een zoontje. Hij vindt het heel erg dat hij zo snel klaarkomt. Veronique vindt het vooral erg voor hem.

"Als ik er een cijfer op zou moeten plakken, geef ik mijn seksleven een drie. Nee, ik ben er niet blij mee. En dat komt alleen door mij. Veronique is een prachtige vrouw, ik ben wild van haar, nog altijd. Maar ik ben in bed écht geen hoogstaand minnaar, jammer genoeg."

"Ik probeer mijn vriendin te bevredigen, en manueel en oraal slaag ik daar ook wel in, alleen: ik kom ontzettend snel klaar. Ik kan dan wel lachend tegen haar zeggen dat het 'haar schuld is, omdat ze zo verdomd lekker is', maar ik vind het eigenlijk echt wel erg. Vier, vijf minuten maximaal en ik kom al. Hoe hard ik ook probeer te denken aan iets afzichtelijks - de oude buurvrouw uit mijn kindertijd van wie ik zo bang was - of op mijn ademhaling let of stop: het helpt allemaal niet. Ik kom gewoon heel snel."

"Veronique zegt dat ze het niet erg vindt, en dat ze heel graag met me vrijt, maar ik voel me er heel onzeker door. Dat heeft waarschijnlijk wel wat te maken met mijn eerste vriendinnetje. Ik was nog maagd, zij niet. Toen we eraan begonnen en het bijna al even snel weer voorbij was, zei ze: 'Wat? Nu al?' Ik wist niet hoe snel ik uit haar slaapkamer kon komen, ik heb het met een briefje uitgemaakt: ik durfde haar gewoon niet meer onder ogen te komen. Dat incident is blijven doorwegen op mijn seksleven, vrees ik. Écht vrijen stel ik altijd zo lang mogelijk uit, ik zorg eerst dat mijn vriendin minstens twee keer op een andere manier klaargekomen is. Pas daarna penetreer ik. En ook al weet ik dat ze dan helemaal bevredigd is,
in mijn hoofd hoor ik altijd weer die 'Wat? Nu al?'."

"Als ik andere mannen hoor praten over hoe ze hun vriendin alle hoeken
van de kamer hebben laten zien, voel ik me natuurlijk nog slechter. Zij
kunnen dat, ik niet. In die paar minuten kan ik hun amper één hoek laten
zien. Eén keer heb ik bijna pilletjes besteld op internet. Gelukkig zag Veronique het net en hield ze me tegen. Je weet namelijk niet wat er in zo'n
pilletje zit, en volgens haar helpt het toch niet. Het geeft wél aan hoe
wanhopig graag ik wat langer zou kunnen gaan voor ik klaarkom ..."

In mijn hoofd hoor ik altijd weer die 'Wat? Nu al?'."

Wat Veronique écht van hun seksleven vindt en welke tips Goedele hen meegeeft, lees je in ons pluszone, exclusief voor abonnees. Proef nu vier weken voor maar 1 euro.

Lees meer