2
& Other Stories

& Other Stories lanceert nu ook betaalbare bruidsjurken en jurken voor bruidsmeisjes

De tijd dat je een lening moest aangaan om een trouwjurk te kopen lijkt voorgoed voorbij, want de ene na de andere modeketen pakt uit met een collectie betaalbare bruidsjurken. Er waren al de jurken van onder andere Sessun, Asos, Topshop en zelfs Zeeman. Nu volgt ook het Zweedse & Other Stories met een eigen lijn jurken.

& Other Stories is het iets luxueuzere zusje van H&M dat in 2013 werd opgestart en ondertussen al vier winkels in ons land heeft. De prijzen schommelen er tussen wat H&M en COS (eveneens deel van de H&M-groep) aanbieden, maar de kleren zijn wel frivoler en extravaganter. Een hip streepjes T-shirt koop je er al voor 20 euro, voor een paar lederen laarzen ben je dan weer rond de 150 euro kwijt.

De keten verkoopt al ongeveer alles dat een vrouw nodig heeft (denk schoenen, make-up, kleren, handtassen en meer), en met de bruids- en bruidsmeisjesjurken vervolledigen ze nu hun uitgebreide aanbod nog een beetje extra. De jurken zijn volgens de keten draagbaar voor verschillende gelegenheden, en het is net de bedoeling dat je de kleedjes meer dan één keer draagt. Er zit een witte kanten jurk bij voor de klassieke bruidjes, de andere jurkjes variëren in kleur en print.

De duurste jurk kost 125 euro, de collecties is dus écht betaalbaar. De jurken zijn binnenkort verkrijgbaar in de winkels van & Other Stories en online.

2
& Other Stories

Lees meer