shche_ team via Unsplash

10 items die je slaapkamer omtoveren tot een Instagramwaardig interieur

Dankzij corona zitten we meer dan ooit in ons kot. En dat geeft veel mensen goesting om hun interieur in een nieuw jasje te steken. Herkenbaar? Pas dan de truken van de foor toe om je slaapkamer te verheffen tot Instagram-perfectie. 

Sociale media staan bomvol prachtige lofts en gerenoveerde hoeves, die je stiekem groen van jaloezie doen zien. Maar je hoeft niet te beschikken over een klein fortuin om je eigen kamer Insta-waardig te maken.  Met een aantal kleine trucjes kom je al een heel eind. 

Het meubelmerk Soak & Sleep analyseerde duizenden foto’s van slaapkamers op Instagram. Ze bekeken welke foto’s veel likes scoorden, en wat er juist op die foto’s stond. Op basis daarvan stelden ze een handige lijst samen. 

1. Witte lakens 

2. Een venster voor wat zonlicht

3. Een dubbelbed 

4. Decoratieve kussens

5. Een houten vloer

6. Geen kitscherige spullen, alles straalt minimalisme uit

7. Een dekentje

8. Een tapijt

9. De kleur wit overheerst

10. Een bijpassend bedframe

Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.

Lees meer