6
& Other Stories

5 modesamenwerkingen die je NU kan kopen

Niet alleen H&M werkt samen met ontwerpers, ook andere modelabels werken al eens samen met bekende gezichten of andere merken. Deze 5 collabs liggen nu in de winkelrekken. Shoppen maar!

Pluto On The Moon x Karin Nunez de Fleurquin

6
rv

Het Belgische modelabel Pluto On The Moon en juwelenontwerpster Karin Nunez De Fleurquin besloten om hun krachten te bundelen en samen een etnisch geïnspireerde juwelencollectie uit te brengen. Om de nadruk te leggen op het ambachtelijke karakter van de twee labels werd er gewerkt met combinaties van textiel en metaal.

De collectie is te koop bij Clouds in my Coffee in Gent.

Falke x Hercules

6
rv

Het magazine Hercules Universal viert zijn 10e verjaardag met de lancering van limited edition sokken in samenwerking met het Duitse kousenmerk Falke. Ze creëerden samen een paar witte sokken (de trend voor deze zomer, zelfs in sandalen), met het opschift 'coming of age' op. De sok zelf is een symbiose tussen een sportsok en luxueus zijde.

Te koop op het onlineplatform van Hercules www.theissueten.com.

& Other Stories x Vans

6
rv

De Zweedse modeketen & Other Stories is voor de tweede keer op rij een samenwerking aangegaan met Vans. Het resultaat daarvan is een collectie die bestaat uit drie paar iconische skateschoenen, maar dan in een vrouwelijk en creatief jasje. Zo werd er onder andere gebruik gemaakt van luxematerialen als leer en linnen.

Vanaf vandaag in de winkels van & Other Stories en online te koop.

Le Mont St Michel x Le Coq Sportif

6
rv

De Ronde van Frankrijk vertrekt dit jaar op Le Mont St Michel. De uitgelezen context voor twee iconische Franse merken als Le Mont St Michel en Le Coq Sportif om de handen ineen te slaan voor een capsulecollectie. Het resultaat van die samenwerking is een collectie van drie vrouwelijke jurken, die rijke kwaliteitsstoffen verenigen met een modern en grafisch ontwerp. De creaties zijn ook duidelijk geïnspireerd op de wielerkostuums van de Ronde.

De capsulecollectie is verkrijgbaar via de webshop lecoqsportif.com, in de flagship stores van Le Mont St Michel en in een selectie multibrand stores.

Denham x Anna Nooshin & Yara Michels

6
rv

Het Nederlandse jeansmerk Denham is een samenwerking aangegaan met Anna Nooshin (oprichtster van NSMBL, presentatrice en YouTuber) en Yara Michels (oprichtster Chapter Friday). De twee gaven een persoonlijke twist aan een jeansbroek naar keuze, met als resultaat de perfecte jeans voor hen. Anna koos voor een zwarte skinny, Yara ging voor een losser boyfriend exemplaar.

De twee broeken zijn verkrijgbaar via de webshop van Denham.

Lees meer