6
Misfit

Allemaal Sporty Spice: deze fitnesstrackers zijn mooi genoeg om altijd te dragen

Je wil wel gezonder leven en meer bewegen, maar eerlijk is eerlijk: de meeste fitnesstrackers zijn zo'n gedrochten dat je het ding na amper een week alweer ergens onderin een donkere lade bonjourt. Dan maar de rest van je leven in onwetendheid doorbrengen wat je aantal stappen betreft? Dat hoeft nu ook weer niet, deze wearables zijn wél mooi genoeg om iedere dag te dragen.

Fitbit Charge 2

Verkrijgbaar in verschillende vrolijke kleurtjes, waaronder de ultrahippe combinatie van lavendelpaars met roségoud: bij Fitbit weten ze hoe ze fitnesstrackers wél aantrekkelijk kunnen maken. Bovendien kan je verschillende bandjes kopen, die je in een wip kan verwisselen. Zo draag je op je werk een pastelroze leren polsbandje of roségouden schakelarmband, dat je in de sportschool snel omwisselt voor een zweetproof rubberen variant. Doe daar nog eens een erg uitgebreide app bij, die niet alleen je stappen, maar ook je hartslag, sportsessies, nachtrust én aantal verdiepingen telt, en je weet binnenkort al niet meer waarom je ooit een normaal horloge droeg. Voor wie het bandje nog te opvallend is: de Fitbit Alta Hr is iets slanker en oogt dus eleganter, maar heeft wel minder functies.

Prijs: € 189,99 via Coolblue

6
Fitbit

Jawbone Up 2

De Jawbone Up 2 is bijna niet te onderscheiden van een gewone armband. Daardoor past die zelfs bij een elegant jurkje, zodat je ook het aantal stappen dat je op je hakken rondparadeert, kan tellen. Anders zou het immers zonde zijn, op die hoge stelten moeten we nu eenmaal nóg harder werken. Nadeel is dat de stappenteller geen schermpje heeft, waardoor je er steeds de app moet bijnemen om te checken of je dringend een tandje bij moet steken. Ook heeft de tracker geen hartslagmeter. Wél meet het naast je aantal stappen ook hoe lang je actief was (maar ook hoe lang je hebt stilgezeten), hoeveel calorieën je verbrand hebt en hoeveel kilometer je hebt afgelegd. Ook je nachtrust wordt bijgehouden, en via de app kan je makkelijk je maaltijden registreren.

Prijs: € 79 via bol.com

6
Jawbone

Dexclusives Activity Tracker

Het is roségoud, heeft een ingebouwde stappenteller, hartslagmeter en calorieteller, en het ziet er stijlvol uit. De activity tracker van Dexclusives werkt zowel voor iOS als Android en werkt met de Veryfit 2.0 app. Zo kan je makkelijk je work-outs bijhouden, maar ook je slaappatroon, afgelegde kilometers, snelheid en hoeveel beter je het hebt gedaan dan de vorige keer. Ideaal voor competitiebeesten die al eens een wedstrijdje met zichzelf willen houden. En het beste nieuws? Je wint gewoon iedere keer.

Prijs: € 49 via bol.com

6
Dexclusives

Mykronoz Zeround Gold

Kan jij geen afscheid nemen van die goede oude horloge? Dat hoeft niet eens. Met de nieuwe generatie slimme horloges heb je iets elegants én handigs rond je arm. Want naast het uur lees je er ook je stappen en calorieverbruik op af. Extra handig aan deze Zeround is dat je ook je e-mails, oproepen, sms'jes en sociale media kan checken? Hoef je niet meer stiekem je GSM in je achterzak te laten glijden wanneer je even tijdens het werk naar de toiletten gaat.

Prijs: € 99,99 via Vanden Borre

6
Mykronoz

Misfit Phase Smartwatch

Deze combinatie van wit en roségoud kan veel meer dan je het uur vertellen. Dit horloge trackt iedere dag je stappen, afgelegde kilometers, calorieën en je slaap. Als je wil kan je je horloge ook aanhouden in de sportschool en via de app je work-out bijhouden. Daarnaast krijg je ook notificaties van je berichten, kan je er muziek mee afspelen en de apparaten in huis mee bedienen. Goed nieuws voor wie continu haar telefoon kwijtspeelt: met een druk op de knop kan je je smartphone opbellen, zodat je nooit meer vruchteloos ronddoolt, op zoek naar je telefoon (al levert je dat ongetwijfeld wél wat extra stappen op). En moest je het willen kan je er zelfs mee in het zwembad plonzen, het horloge is immers waterdicht tot 40 meter.

Prijs: €169,99 via De Bijenkorf

6
Misfit

Lees meer