-
Marie Jo -

Bedank jouw persoonlijke held met een swimwearset dankzij de ‘Thank your hero'-campagne

In deze rare tijden wordt het duidelijk wie onze alledaagse helden zijn: van dokters en verpleegsters over de kassiersters in de supermarkt tot ouders die naast hun eigen job nu ook nog eens leerkracht zijn. Schiet er meteen een voorbeeld bij jou binnen? Dan wil je die persoon waarschijnlijk graag in de bloemetjes zetten. Lingerielabels Marie Jo en PrimaDonna willen daarbij helpen. 

Marie Jo en PrimaDonna lanceren de ‘Thank your hero’-campagne, speciaal voor iedereen die een extra pluim verdient. Vanaf vandaag, 25 mei, tot en met 3 juni, kan iedereen online zijn ‘personal hero’ nomineren: mensen die in de zorg werken, die hun buren helpen met de boodschappen, iemand die werk en gezin balanceert van thuis uit... 

En die held(inn)en maken kans op een swimwearsetje van een van de twee merken, dat ze kunnen uitkiezen bij een lokale lingerieboetiek. De groep Van de Velde kiest uit de inzendingen meerdere winnaars aan de hand van de verhalen die worden ingezonden. Een held(in) nomineren bij PrimaDonna kan hier. Een held(in) nomineren voor Marie Jo doe je hier. 

Lees meer