EPA

Bovenlip bleken en olie op je schaamhaar: de opvallende beautygeheimen van Emma Watson

Wie een Hollywoodgezicht ziet schitteren op de rode loper of het grote scherm, beseft vaak niet dat daar doorgaans heel wat voorbereidend werk aan vooraf gaat. Die stralende verschijning is echt niét alleen het resultaat van goede genen. Emma Watson klapt uit de biecht.

"Ik had het er onlangs nog over met vriendinnen hoe het Instagramtijdperk ervoor zorgt dat we ons leven allemaal zo kunnen bewerken dat het lijkt alsof we perfect zijn," vertelt ze aan Into the Gloss. "Maar we doen allemaal dingen die niemand ziet."

Ze bleekt haar bovenlip

Ook ongewenste haartjes zijn niets voor de actrice. "Ik bleek mijn bovenlip en epileer mijn wenkbrauwen al sinds mijn negende," vertelt ze. "Maar dat ziet natuurlijk niemand, hoewel het deel uitmaakt van mijn routine. Er bestaat nog steeds zo'n taboe over de dingen die je doet terwijl je een handdoek rond je hoofd hebt. Ik vind het belangrijk om daar eerlijk over te zijn."

Ze gebruikt olie ... overal

Emma zweert bij Fur Oil. Een klein flesje dat ze overal gebruikt, naar eigen zeggen. "Van de punten van mijn haar tot mijn wenkbrauwen en schaamhaar. Het is één van de beste multifunctionele producten ooit."

Ze is geobsedeerd met baden

De actrice stapt minstens één keer per dag in bad. "Als ik er twee of drie kan nemen ... zalig. Er kan niets ergs gebeuren terwijl je in bad zit, dus ik zorg dat ik daar altijd tijd voor maak." Liefst in het gezelschap van etherische oliën of rozenblaadjes, als ze kan kiezen.

Ze lakt haar nagels niet

Of toch niet in haar vrije tijd. "Ik zie het punt niet. Het kost zoveel tijd en het bladdert zo snel af." Al is ze wel dol op kleurrijke pedicures.

Haar huid was niet altijd zo perfect

Emma zal nooit onder de wol kruipen zonder zich te ontschminken. "Mensen staan ervan versteld, maar het is een klein beetje tijd voor mezelf waar ik echt van kan genieten. Ik denk dat dat komt omdat ik tijdens mijn pubertijd erg veel last heb gehad van mijn huid. Nu het eindelijk goedgekomen is, draag ik er dan ook veel zorg voor."

Ze kiest voor natuurlijk

Ook wat haar deodorant betreft. En gewoon sprayen is er dan niet bij. "Het werkt even goed als andere deo, maar je moet het uit het potje scheppen met je handen, dus ik mors altijd erg veel over mijn kleren."

1 reactie

Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie
Door het plaatsten van een reactie, ga je akkoord met de gedragsregels
  • Anonymous

    Wat een zever. Die wordt alleen maar mooi gemaakt door de media...