6
Rembo Styling

Daar komt de bruid: dit waren de vijf opvallendste trends van bridal fashion week

Of je nu binnenkort in het huwelijksbootje stapt of je nog maar net een ring rond je vinger hebt: tijdens Barcelona Bridal Fashion Week kon iedereen wel wat inspiratie opdoen. En voor wie het hele gebeuren gemist heeft, selecteerden wij bij wijze van samenvatting de leukste, mooiste en opvallendste trends!

6
Barcelona Bridal Fashion Week

1. Boho is back

Dé Belgische merken op Barcelona Bridal Fashion Week waren natuurlijk Marylise en Rembo Styling, en zij bewezen nog maar eens dat boho helemaal terug is van weggeweest. Moderne bruiden kiezen nog steeds voor kant, in combinatie met een luchtige rok die even leuk staat met elegante hakken als een paar stoere cowboylaarzen of sandalen.

6
Barcelona Bridal Fashion Week

2. Minder is meer

Wie aan een bruiloft denkt, denkt meteen aan lang en wit, maar daar komt binnenkort misschien eindelijk eens verandering in. Of toch als het aan Cymbeline Paris ligt. Want dat een kort kleedje minstens even glamoureus kan zijn, daarover bestaat voor ons geen twijfel meer.

6
Barcelona Bridal Fashion Week

3. Strak in 't pak

En dat is echt niet alleen van toepassing op de bruidegom. Dit jaar konden we opvallend veel aansluitende zeemeerminmodellen spotten bij vaste waarde Pronovias. Van een bustier met duizelingwekkende decolleté tot hoogsluitende halzen, als het maar allemaal strak zit op precies de goede plaatsen. En voor de traditionele maar modebewuste bruiden kreeg ook de sleep een moderne update.

6
Barcelona Bridal Fashion Week

4. Een streepje bloot

Natuurlijk blijft de oude vertrouwde rugdecolleté zijn favorietenstatus behouden, maar Studio St. Patrick biedt bruiden die wel houden van een streepje bloot, ook een tweede optie: de split. De ideale gulden middenweg voor dames die graag voor lang gaan, maar toch ook lieftst een stukje been laten zien.

6
Barcelona Bridal Fashion Week

5. Wie draagt de broek?

Niet de bruidegom, als je het Raimón Bundó vraagt. De moderne vrouw straalt ook in een stijlvol broekpak. Elegant, vrouwelijk én een tikje stoer. Meer van dat!

Lees meer