6
Getty Images

Deze wenkbrauwtrend is simpel én goedkoop

Opgekamde wenkbrauwen maken een comeback dit seizoen. Gespot op de catwalk bij onder andere Chanel, Ann Demeulemeester en Alexander Wang. En het enige dat je daarvoor nodig hebt is doorzichtige wenkbrauwgel. Kam de haartjes simpelweg naar boven en je bent klaar. De makkelijkste trend ooit! Hieronder wat inspiratie:

De opgekamde wenkbrauwen staan weliswaar het mooist als je ietwat volle rupsen boven je ogen hebt. Maar niet getreurd als jij daar zelf niet over beschikt, met wenkbrauwpotlood kom je al een heel eind. Overdrijf wel nooit als je van jezelf erg weinig of dunne haartjes hebt. En bovenal: kies een kleur die dicht aanleunt bij je eigen wenkbrauwkleur. Voor blondines en roodharigen betekent dat een assige grijze tint, donkerharige dames hebben wat meer speling en gaan best voor een bruintint die net wat lichter is dan hun natuurlijke haarkleur.

6 Ann Demeulemeester
Bruno Press Ann Demeulemeester
6 Chanel
Bruno Press Chanel
6 Giorgio Armani
Getty Images Giorgio Armani
6 Eckhaus Latta
Bruno Press Eckhaus Latta
6 Coach
Bruno Press Coach

4 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.
  • Amber Habex

    tja beter dan tien ton makeup op je wenkbrauwen....

  • Gaston FOUBERT

    Puur natuur is nog altijd het mooiste.

Lees meer