Thinkstock

Dit zijn de trouwtrends voor bruiden in 2018 volgens Pinterest

In Blind Getrouwd koos Marjolein voor een opvallend paar sneakers en daarmee werd ook meteen de grootste trouwtrend van 2018 gezet. Uit het jaarlijks trouwrapport van Pinterest blijkt dat steeds meer brides-to-be kiezen voor een comfortabele outfit van kop tot teen.

Hoge neklijn met een diep uitgesneden rug (+351%) en omgekeerde ketting (+207%)

In 2018 kiezen bruiden massaal voor trouwjurken met een hoge neklijn. Van een col bateau tot een extra hoge halssluiting in kant: de decolleté is passé. Een zedige voorkant dus, maar wel met een diep uitgesneden rug en bijpassende ketting voor een sensueel contrast.

Pinterest

undefined

Pinterest

undefined

Pinterest

undefined

Champagnekleur (+358%)

Aan een rode trouwjurk zoals die van Ether uit 'Blind Getrouwd' durven de meeste bruidjes in spé zich nog niet wagen, maar champagnekleur ligt dit jaar wel opvallend goed in de markt.

Pinterest

undefined

Platte schoenen (+119%)

Geen felblauwe schoenen zoals onder de jurk van Marjolein kwamen piepen, maar bruiden opteren wel steeds vaker voor plat schoeisel. Van ballerina's tot sneakers: als het maar comfortabel zit. 

Pinterest

undefined

Pinterest

undefined

Jumpsuit (+178%)

In combinatie met een comfortabele schoen is de jumpsuit ideaal om tot in de vroege uurtjes te dansen. 

Pinterest

undefined

Bolero (+163%)

Ook de bolero maakt dit jaar een comeback. Van kanten truitjes tot exemplaren in tule: verschillende varianten worden gedragen in combinatie met een trouwjurk. 

Pinterest

undefined

Pinterest

undefined

Nonchalant kapsel (+1247%) met natuurlijke accenten zoals bloemen en blaadjes

Pinterest

undefined

Pinterest

undefined

2 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.
  • Eric De landtsheer

    Wit wit wit en saai

  • Bernd Vaes

    Dat ze eerst eens leren echt van iemand te houden, in plaats van blind getrouwd en nadien dan maar weer te scheiden. Een waar huwelijk verdient mooie autfit, een blind huwelijk verdient niets.

Lees meer