Getty Images/iStockphoto

Doe de test: met welk parfum maak je mama op Moederdag écht blij?

Een geurtje scoort altijd op Moederdag. Maar het ene parfum is het andere niet en jouw mama is er ook eentje uit de duizend. Dus welk parfum is dan in godsnaam op haar lijf geschreven én past bij haar persoonlijkheid? Met deze test ontdek je het. 

Win een parfum voor mama!
Houdt moederlief van geurtjes? Dan maak je haar met de eau de parfum ‘Sheer’ van Intimacy erg blij. Een fruitig, floraal aroma met prikkelende noten van cardemom en roze peper: ruikt héérlijk. Vertel ons waarom jouw mama een topcadeau verdient en maak kans op een van de tweehonderd parfums, geschonken door ICI PARIS XL. Moederdagcadeautje in the pocket!
Doe hier mee of surf naar nina.be/moederdag.

Meer tips over hoe je het perfecte parfum kiest voor je mama, vind je hier.

3 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.
  • Dominique Hermys

    Weet je wat. Ik heb een zoon van 41 jaar, heeft een bouwgrond gekregen en heb er geen enkel contact mee. Mag niet van pa. Heb 2 kleinkinderen die me niet mogen kennen. Dus, ik verwacht niets met moederkesdag, verjaar 8 mei. Zal mijn eigen cadeautje wel kopen. Het leven gaat door ook zonder attenties.

  • Nelly De Kempeneer

    Altijd bereid een helpende hand te reiken ondanks haar hoge leeftijd (89).

Lees meer