Instagram @helloqua

Doe-het-zelf: deze dure geometrische vormen maak je makkelijk zelf

We kunnen er niet meer omheen: geometrische vormen zijn hip. Ze geven je interieur een frisse toets en vrolijken met een klein plantje erin meteen de boel op. Het enige nadeel: die designstuks zijn nogal aan de prijzige kant. Gelukkig kan je ze ook makkelijk zelf maken. Ideaal voor een zondagnamiddag.

Aan de muur

Vrolijke geometrische muurdecoratie kan je makkelijk zelf maken met behulp van houten stokjes die je in bijna elke doe-het-zelfzaak of hobbywinkel kan vinden. Teken op voorhand de vormen uit, zodat je enkel nog de stokjes op maat moet afsnijden en aan elkaar lijmen met een lijmpistool of wat houtlijm. Geef ze een leuk kleurtje met behulp van spuitverf en wijs ze vervolgens een mooi plekje toe.

De volledige tutorial vind je hieronder:

Terrarium voor je planten

Een leuk interieurstuk om je planten wat extra cachet te geven? Zoek niet verder. Het enige dat je nodig hebt zijn rietjes, wat ijzerdraad en een bus spuitverf. Knip de rietjes in stukjes, en rijg ze volgens het door jou gekozen patroon aan elkaar voor een uniek terrarium. Maak ze in het klein voor schattige luchtplantjes, of een grote versie voor over vetplantjes.

De volledige tutorial vind je hier:

Geometrische organizer voor je bureau

Met enkel een paar houten stokjes en wat zwarte tape of spuitverf maak je in een mum van tijd een pinterestwaardig bord om je bureauspullen wat meer te organiseren. Geen slingerende papieren of prullen meer, alles krijgt vanaf nu een leuk plekje aan de muur.

De volledige tutorial vind je onderaan:

Lees meer