7
nina.be

Een jumpsuit boven een hemd? Deze stylingtips stelen we van onze favoriete webshops

Wie net als ons het wereldwijde web ook dagelijks afstruint naar de beste koopjes, wéét dat je op de webshops van ketens als H&M en Mango heel wat inspiratie kunt opdoen. Ze presenteren hun kleren vaak op een originele manier waar je zelf nooit eerder was opgekomen. Wat dacht je bijvoorbeeld van een broek onder een (te) kort kleedje?

Een jumpsuit boven een hemd
Is een jumpsuit niet deftig genoeg om naar je werk te dragen? Trek er dan een klassiek wit overhemd onder aan zoals hier te zien op de site van Mango. Het tilt je werkoutfit meteen naar een hoger niveau en het ziet er nog eens erg stylish uit ook.

7
Mango

Knoop je riem naar beneden
In plaats van een riem gewoon op de standaard manier door de lussen van je broek of rok te steken, kun je hem ook in een lus naar beneden dragen. Ziet er nét een tikje interessanter uit. Hier gezien op de website van & Other Stories.

7
& Other Stories

Een rolkraag onder een trui
Nog een subtiele maar erg effectieve stylingtip is een T-shirt of trui met een rolkraag onder een trui met ronde of v-hals dragen. Zoals ze hier tonen op de site van Topshop. Ideaal voor frisse lenteavonden en het geeft je outfit die typische nonchalante look die je vaak terugziet op de straten in Parijs. S'il vous plaît!

7
Topshop

Een broek onder een jurk
Is je jurk te kort? Draag er dan een broek onder. Liefst een exemplaar dat nét te kort is en wat wijder valt. Het model op de website van Zara doet het exact zoals het moet.

7
Zara

Jeans op jeans
Alles komt terug in de mode, zo ook de jeans op jeans trend. De befaamde look van Justin en Britney in de jaren negentig vervaagt eindelijk een beetje uit onze gedachten en ruimt plaats voor een iets eigentijdser beeld. Zoals deze denim bomber op jeansrok van JBC.

7
JBC

Een sweater op een deftige pantalon
Door verschillende stijlen, denk bijvoorbeeld sportief en klassiek, te mixen met elkaar creëer je een eigen unieke look. Draag bijvoorbeeld een sweater en pantalon zoals het model op de site van H&M of net een jogging met een klassiek hemd en daarover een lange wollen jas.

7
H&M

Lees meer