4
GETTY

Een split in je decolleté: Keira Knightley toont hoe het moet

Keira Knightley zal nooit één van de meest welgevormde actrices worden, maar dat hoeft ook niet. De 26-jarige heeft namelijk een manier gevonden om haar decolleté toch in de verf te zetten. De oplossing is simpel: kies voor een split van nek tot decolleté.

Op de première van haar nieuwste film trok de actrice alle aandacht naar zich toe. Dat had alles te maken met Keira's prachtige outfit: een bessenkleurige jurk uit de herfstcollectie van Burberry.

Retro
En ook de afwerking mocht er zijn. Niet alleen droeg Keira prachtige oorringen van Chanel en pumps van Louboutin, ook haar kapsel en make-up waren onberispelijk.

De golven in haar lokken zorgden voor een retrokapsel, dat tegenwoordig erg populair is. Qua make-up koos ze voor zachte smokey eyes, wat roze blush en lichtroze lippenstift. Uiteraard konden ook de dikke wenkbrauwen niet ontbreken, die zo kenmerkend zijn voor Keira.

Split
Ook kenmerkend is het lange, slanke lichaam van Keira, dat door de lengte van de jurk perfect in de verf werd gezet. Het sexy rugdecolleté maakte dat effect zelfs nog wat groter, want die toonde haar frêle rug. De pofmouwtjes maakten het de look wat speelser.

Maar het hoogtepunt van Keira's look, was voor ons toch de split in haar decolleté. Die begint met een knoopje aan haar nek, en eindigt ongeveer aan haar navel. Door op die plaats, rond haar middel, een strik te dragen, komt de split nog beter uit.

Trend?
Maar niet alleen zeer magere vrouwen zoals Keira zien er goed uit met zo'n split, want ook andere actrices kiezen ervoor. Zo zagen we enkele dagen geleden Eva Longoria verschijnen met eenzelfde split, die ook afgewerkt werd met een band rond haar middel.

Zullen we de split terug zien op de rode loper van de Oscars? Of zullen de meeste actrices het houden bij het sexy rugdecolleté dat tegenwoordig zo populair is? Wordt zeker vervolgd! (lbs)

4
GETTY
4
PHOTO_NEWS
4
GETTY

Lees meer