2 De hakken van Gianvito Rossi die kroonprinses Elizabeth droeg zondag.
Photo News/nina.be De hakken van Gianvito Rossi die kroonprinses Elizabeth droeg zondag.

Fan van de stiletto’s van prinses Elisabeth? Wij zochten enkele betaalbare alternatieven

Afgelopen zondag verscheen kroonprinses Elisabeth aan de Sint-Michiels- en Sint-Goedelekathedraal met een paar felblauwe stiletto’s van Gianvito Rossi aan haar voeten. Met een prijskaartje van € 620 zijn die schoenen helaas niet voor ieders portefeuille weggelegd. Daarom zochten wij een aantal betaalbare exemplaren voor jullie bij elkaar. 

2
rv/nina.be

1/ Madden Girl, € 49,95, via Zalando.

2/ Manfield, € 89,99, online en in de winkel in Antwerpen te koop.

3/ Phase Eight, € 79,50, via de Bijenkorf.

4/ Even&Odd, € 24,95, via Zalando.

5/ Steve Madden, € 99,99, online te koop.

6/ Zara, € 69,95, online en in de winkels te koop.

12 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.
  • jos robben

    een leegloopster die parasiteert op kap van de belastingbetaler heeft duidelijk geen boodschap aan betaalbare alternatieven voor de de werkende Vlaming en waal

  • Jessica Buekenberghs

    Van mij mag ze onze koningin worden. En de commentaar over schoenen. Hou ze voor uzelf. Ze heeft misschien niet de keuze om platte schoenen te dragen. Ik zou haar leven niet willen hebben. Want veel vrijheid heeft ze volgens mij niet. Respect voor haar dat ze haar plicht al zo goed nakomt op deze leeftijd. Er zijn er die op die leeftijd nog geen plicht bewust hebben als zij. Een top koningin in worden. Goed zo koning Philip en koningin Mathilde om zo een prachtdochter op de wereld te zetten.

Lees meer