Instagram

Gele tanden door koffie? Deze Instagramhit is de oplossing

Instagram introduceert regelmatig nieuwigheden, de ene al wat gekker dan de andere, maar van dit nieuwtje worden wij heel erg blij. Wanneer het dan ook nog eens koffie betreft, gaan onze harten al helemaal sneller slaan. Maak daar nog eens koffie van die lief voor je tanden is en ons enthousiasme is niet meer in te tomen.

Wie zo nu en dan een kopje koffie achterover slaagt, merkt hoogstwaarschijnlijk het effect dat dit goedje op je tanden heeft. David en Adam Nagy, koffieliefhebbers en de mannen achter CLR CFF, gingen gretig op zoek naar een koffie die geen vlekken op de tanden achterlaat. Maar omdat de koffie-industrie geen oplossing kon bieden voor hun probleem, besloten de heren dan maar zelf aan de slag te gaan. Clear Coffee was geboren!

The first colorless coffee in the world! ☝️ #coffee #clrcff #clearcoffee

216 Likes, 3 Comments - Adéla I. (@_adela_cz) on Instagram: "The first colorless coffee in the world! ☝️ #coffee #clrcff #clearcoffee"

Nieuwe methode

Het lijkt onwaarschijnlijk maar deze kleurloze creatie is volgens de bedenkers van CLR CFF gemaakt van kwalitatieve Arabica koffiebonen. Het gebrek aan kleur is ontstaan door 'verschillende methodes die nooit eerder gebruikt zijn'. "We verwerken de gebrande koffiebonen binnen een week nadat ze gebrand zijn. Het productieproces duurt ongeveer 3 uur," vertelt co-creator David Nagy. Ook zegt hij dat Clear Coffee geen conserveringsmiddelen, kunstmatige smaakstoffen, stabilisatoren of zoetstoffen bevat. De smaak wordt omgeschreven als die van cold brew coffee.

#clearcoffee #houston adventure ❤ #clrcff #coffee #whitesmile #beauty #fitness #lifestyle #london #fitfam #fitfamuk

180 Likes, 10 Comments - Clear Coffee (@clrcff) on Instagram: "#clearcoffee #houston adventure ❤ #clrcff #coffee #whitesmile #beauty #fitness #lifestyle #london..."

Eerste impressies

Dat klinkt alvast veelbelovend, maar op Instagram zijn de meningen verdeeld. Sommigen beamen dat de smaak van de kleurloze koffie te vergelijken is met die van cold brew coffee. Anderen zeggen dan weer dat het meer weg heeft van water met een koffienasmaak. Wie zelf wil oordelen, moet nog even geduld hebben, want momenteel is de kleurloze drank enkel verkrijgbaar in Groot-Brittanië.

3 reacties

Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie
Door het plaatsten van een reactie, ga je akkoord met de gedragsregels
  • Ronald V R

    Per dag zeker 6 grote tassen achter de kiezen ,ik heb nog echt witte tanden ,natuurlijk helpt het poetsen 's morgens en ' s avonds .

  • Deslimstehier

    Ik drink zeker 2 liter per dag . en heb geen gele tanden . alez ik heb geen meer lol

Lees meer