.
rv .

Je kan de 'fokkof'-trui van Barbara Sarafian nu ook zelf kopen

Met de duidelijke boodschap "fokkof" op haar trui, nam actrice Barbara Sarafian vorige week plaats in de stoel bij de finaleweken van de Slimste Mens Ter Wereld. Een knipoog naar haar motto "fuck off", dat ze eerder al in het programma liet vallen. Fans van Barbara en haar motto kunnen de trui nu ook zelf bestellen, want de actrice brengt ze in in beperkte oplage op de markt. 

In de Slimste Mens ter Wereld liet actrice Barbara Sarafian zich ontvallen dat haar levensmotto "fuck off" is, op de droge humoristische manier die we van haar gewend zijn. Bij wijze van knipoog naar dat moment kwam ze vorige week dan ook naar de finaleweek met een grijze trui waar een zelf ontworpen logo met "FoKKoF" op prijkt.

Maar het blijft nu niet enkel bij dat grapje in de studio van de populaire televisiequiz. De actrice laat haar ontwerp nu drukken op meerdere sweaters in ecologisch katoen. Samen met een team van snelle creatievelingen, waaronder haar zoon Julian, die ook mee model staat, de fotograaf, de styliste en bedrukkers wordt dit spontane idee nu een werkelijk draagbaar statement.

De truien zijn vanaf nu te koop in de webshop voor 58,98 euro in het grijs of zwart, prijs inclusief verzending binnen België. Je kan de unisekstruien kopen in de maten small, medium, large en extra large. Snel zijn is de boodschap, want het gaat om een beperkte oplage. 

22 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.
  • Luk Goffin

    @Patrick : het gaat hem puur om een statement maken via het dragen van deze creatie ! Freedom of speech (voorlopig toch nog altijd ...)

  • Patrick Weyers

    Erg elegant en deftig kan je dit niet noemen. Zegt iets over de drager van dit gedrocht.

Lees meer