2 Jean Paul Gaultier en Madonna, hier op het MET Gala in 2018.
Bruno Press/nina.be Jean Paul Gaultier en Madonna, hier op het MET Gala in 2018.

Jean Paul Gaultier ontwerpt outfit van Madonna voor Eurovision Songfestival

Bijna 30 jaar nadat Madonna de Franse ontwerper in één klap beroemd maakte door het dragen van zijn iconische puntbeha, gaan de twee opnieuw samenwerken. In een persmededeling van Jean-Paul Gaultier blijkt namelijk dat hij de zangeres zal kleden voor haar optreden in Tel Aviv, Israël.

Tijdens het Eurovisiesongfestival in mei zal Madonna optreden als gastartiest. Normaal gezien zal ze twee liedjes zingen: een populaire hit en een nieuw nummer (naar verwachting ‘Medellín’). 

Gaultier werkte al verschillende keren samen met de Amerikaanse zangeres. Zo ontwierp hij eerder de beroemde puntbeha die ze droeg op haar concerttour in 1990, alsook de jurk die ze vorig jaar droeg op het MET Gala. De Franse ontwerper gaat ook zangeres Dana International kleden, die in 1998 het Songfestival won in een outfit van hem, en in mei ook een gastoptreden geeft in Israël.

2 Madonna in 1990 met de iconische puntbeha aan.
Photo News Madonna in 1990 met de iconische puntbeha aan.

Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.

Lees meer