Justin en Hailey voor Calvin Klein
Glen Luchford/ Calvin Klein Justin en Hailey voor Calvin Klein

Justin en Hailey Bieber schitteren in ondergoed voor Calvin Klein

Ze stapten nog maar net (voor de tweede keer) in het huwelijksbootje, gaven een huwelijksfeest om u tegen te zeggen en spelen nu ook de hoofdrol in de nieuwe campagne van Calvin Klein. Dat Justin en Hailey Bieber niet stilzitten, is een understatement. 

Het Amerikaanse modelabel Calvin Klein bestaat 50 jaar en dat moet gevierd worden. Hoe doen ze dat? Met een speciale campagne en video waarin de identiteit van Calvin Klein goed in de verf wordt gezet én met een nieuwe capsulecollectie. De campagne focust in het bijzonder op de ondergoedlijn, die wordt gedragen door verschillende beroemdheden als A$AP Rocky, Kendall Jenner en ‘s werelds favoriete tortelduifjes van het moment: Justin en Hailey Bieber. Die laatste twee schitteren daarnaast ook nog op vier campagnebeelden die genomen werden door modefotograaf Glen Luchford. 

Om de 50-jarige verjaardag goed te vieren werd ook een speciale capsulecollectie gelanceerd. Die wordt in de campagnevideo gedragen door de sterren en bestaat uit de bekende boxers en lingerie met elastische band. De klassiekers kregen een moderne update met een CK-print. Daarnaast zijn er ook T-shirts, broeken en jeans uitgebracht voor de verjaardag. De collectie shop je nu al online of in Calvin Klein-winkels. 

1 reactie

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.
  • Dirk Peeters

    De schone en het beest.

Lees meer