3
belga

Keira Knightley: "Skinny jeans zijn gemaakt om vrouwen slecht gevoel te geven"

Je zal actrice Keira Knightley (27) niet gauw spotten in een skinny jeans of een minirokje, hoewel ze die perfect kan dragen met haar slanke lichaam. De reden? Volgens Keira zijn deze kledingstukken gemaakt om vrouwen een slecht gevoel over zichzelf te geven.

In het verleden hulde de actrice zich nochtans graag in een nauw aansluitende jeans, wat haar slanke lijf nog dunner maakte. Vandaag is Keira er echter van overtuigd dat zo'n skinny jeans niet goed is voor je zelfvertrouwen.

Dikke dagen
"Ik vind dat skinny jeans en minirokjes zeer onvriendelijk zijn. Ik droeg die kledingstukken in het verleden ook zelf, maar op sommige dagen was het alsof ze uitgevonden werden om je een slecht gevoel te geven", vertelde ze aan W Magazine.

'Dikke dagen', waar veel vrouwen wel eens last van hebben, zijn dus ook niet onbekend voor Keira Knightley.

3 Een wijde broek is veel comfortabeler
Photo News Een wijde broek is veel comfortabeler


Naakt

Maar hoewel ook minirokjes niet in haar kleerkast thuishoren, is de actrice helemaal niet bang om een stuk van haar lichaam te onthullen. Zo vertelde ze onlangs dat een naakte filmrol voor haar geen probleem is.

"Ik ben niet preuts als het op naaktheid aankomt. Als de rol dat vraagt, dan zal ik naakt gaan. Ik ben niet bang om mezelf op die manier te laten zien. Ik vind het veel moeilijker om een persoonlijke kant van mezelf te tonen", aldus Keira.

3
photo_news

Lees meer