3
thinkstock

Ken je deze functie al? Google geeft nu ook stijladvies

Stijladvies nodig, maar niet meteen budget voor een personal shopper? Google schiet te hulp. De zoekmachine komt namelijk met een nieuwe optie in de zoektocht naar afbeeldingen, waarbij je over een bepaald item stijlideeën kan opdoen.

Al een tijdje aan verlekkerd op een nieuwe handtas, of een lentejurk online gezien die je wel wat lijkt? Dan schiet Google voortaan ook te hulp als stijlcoach. Want wat als je niet helemaal weet hoe je dat nieuwe item moet combineren? "Google stijlideeën" biedt raad.

Zoek je op de zoekmachine bij "afbeeldingen" naar die Michael Kors-handtas waar je jouw oog op had laten vallen, dan kan je het aanklikken en verder naar onderen scrollen. Daar bots je dan op het onderdeeltje "stijlideeën", waar jouw handtas gedragen wordt door verschillende mensen in allerlei combinaties. Ideaal om wat mode-inspiratie op te doen als je jezelf geen personal shopper kunt (of wilt) vervoorloven.

Voor wie al meteen enthousiast de laptop openklapt: de extra functie werkt voorlopig enkel in de app en op de mobiele site. Maar via je smartphone of tablet kunnen zowel iOS als Androidgebruikers naar hartenlust kledinginspiratie op doen.

3
kos
3
kos

Reacties

Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie
Door het plaatsten van een reactie, ga je akkoord met de gedragsregels