7
Photonews

Kijken: de mooiste beautylooks van de Grammy’s en de BAFTA’s

Twee awardshows op één avond, dat staat garant voor heel wat mooie beautylooks op de rode loper en daarnaast. Wij zetten de mooiste voor je op een rijtje. 

GRAMMY’S

Lady Gaga

7
Photonews

Lady Gaga hield het op haar grote avond (ze was genomineerd voor maar liefst vijf Grammy’s) verrassend subtiel. Toch zijn wij fan, niet in het minst van de Tiffany & Co halsketting, waar meer dan een jaar werk in kroop. 

Cardi B

7
Photonews

Moeten er nog parels zijn? Cardi B’s outfit deed heel wat hoofden draaien (hier vind je haar op de Venus van Botticelli geïnspireerde look) en ook haar met parels versierde nek en haar waren niet meteen subtiel te noemen. Net als haar jurk waren de parels vintage Mugler. 

Katy Perry

7
Photonews

Over haar roze jurk zijn we minder te spreken, maar de make-up van Katy Perry mocht wel gezien worden. Make-up artist Michael Anthony creëerde voor Perry een look met enkel producten van Covergirl, het merk waarvan Katy het gezicht is. Totaalprijs voor alle gebuikte producten samen? Een kleine 84 euro. 

BAFTA’S

Lily Collins

7
Photonews

De power brows van actrice Lily Collins combineren perfect met haar wijnrode lipstick. Haar diamanten oorbellen kreeg ze uitgeleend van Cartier. 

Margot Robbie

7
Photonews

Margot Robbie bewijst dat blauwe eyeliner echt niet 80's hoeft te tonen met haar look op de BAFTA’s. Voor haar opvallende look maakte make-up artist Pati Dubroff gebruik van Chanel’s Stylo Yeux Waterproof Long Lasting Eyeliner in 924 Fervent Blue. 

Salma Hayek

7
Photonews

Vooral het kapsel van Salma Hayek sprong in het oog. De actrice combineerde een hoge knot met enkele subtiele vlechtjes en een glinsterende hoofdtooi. Haar make-up had ze te danken aan celebrity make-up artist Charlotte Tilbury. 

Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.

Lees meer