3 Meghan Markle
Photo News Meghan Markle

Meghan Markle is de meest invloedrijke royal in de modewereld

Van Ralph Lauren tot Givenchy, Meghan Markle, de hertogin van Sussex, weet wat mooi is en goed zit. Wat Meghan draagt, wordt gesmaakt en iedereen lijkt de ex-actrice op een piëdestal te plaatsen wanneer het op haar outfitkeuzes aankomt.

Vorig jaar was schoonzus Kate Middleton nog de meest invloedrijke royal op het gebied van mode, maar Meghan stoot Kate dit jaar van de troon. Een nieuw onderzoek door zoekmachine Lyst toont immers aan dat het volk de stijl van Meghan meer kan smaken. 

Er werden in totaal meer dan 20 miljoen zoekopdrachten gedaan naar Meghan’s outfits en dat over een periode van 2 jaar, dat is een stijging van 216%. Maar ook bij Kate werd nog steeds een forse stijging - van 119 % - waargenomen door Lyst. 

3 Kate Middleton en Meghan Markle op Wimbledon.
photo_news Kate Middleton en Meghan Markle op Wimbledon.

Zowat iedere look die Meghan aantrekt mag dan wel een schot in de roos zijn, sommige outfits vallen meer in de smaak dan anderen. Ook bovenstaande vanop Wimbledon was er zo eentje. De look van Ralph Lauren met blauw wit gestreepte blouse en witte broek haalde zo’n 58% aan zoekopdrachten binnen. Maar de look die het meest in de smaak valt is de crème- en goudkleurige metallic jurk van brokaat die de prinses droeg op het 50-jarig jubileem van prins Charles.

3 Meghan in de jurk van brokaat
Photo News Meghan in de jurk van brokaat

1 reactie

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.
  • Theo Robben

    Pardon? Het is altijd meters te groot of oubollig en het kost tienduizenden, dat mens is alleen toonaangevend als het gaat om wat *niet* te doen.

Lees meer