2
Getty Images/iStockphoto

Minder zweten en beter ademen: dit zijn de mooiste mondmaskers van sportmerken

De komende dagen wordt het bloedheet en dat is met een mondmasker allesbehalve een pretje. Al kan het wel helpen om er eentje van een sportmerk te dragen. Dit zijn alvast onze favorieten van het moment!

Nu je ze bijna altijd en overal moet dragen, konden ook sportmerken niet achterblijven om mee te springen op de mondmaskerkar. Het voordeel aan die exemplaren? Ze zijn gemaakt van synthetisch materiaal waardoor je minder snel zweet en beter kan ademen; erg handig nu de temperaturen de komende dagen vlotjes richting 30 graden Celsius gaan. Nike ontwierp er zelfs eentje met een nek van zachte fleece die zweet afvoert. Hieronder vind je al onze favorieten!

2
rv, nina.be

1. Under Armour, 25,53 euro per stuk, online te koop.

2. Adidas, 14,95 euro voor 3 stuks, online te koop.

3. Falke, 15 euro voor 2 stuks, online te koop.

4. Reebok, 14,95 euro voor 3 stuks, online te koop.

5. Pacsafe, 12,95 euro, online en in de winkels van A.S. Adventure te koop.

6. Nike, 20 euro, online te koop.

1 reactie

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.
  • Peter De Staercke

    Onderaan de site van Adidas staat dan: Deze bedekking voor mond en neus is een modeartikel dat bedoeld is voor particulier gebruik en niet voldoet aan medische normen. Dit mondkapje beschermt jou en anderen niet tegen het verspreiden van virussen. Als deze over mond en neus gedragen wordt, kan het de verspreiding van vochtdruppels tegengaan.

Lees meer