6
getty

Modellen wandelen als sexy Griekse godinnen de catwalk over bij Chanel

Gisteren vond in Parijs de Cruise 2018 modeshow van Chanel plaats. Voor de gelegenheid werd het Grand Palais omgebouwd tot Poseidontempel (de wilde zeegod, red), inclusief afbrokkelende pilaren naast de catwalk en modellen die eruit zagen als Griekse godinnen. 4 dingen die je moet weten over de show.

Gladiatorsandalen zijn nog niet uit de mode
Elke zomer duiken ze weer op en als het van Karl Lagerfeld afhangt, dragen we zelfs in de zomer van 2018 nog gladiatorsandalen. Weliswaar niet in klassiek bruin of zwart, maar in snoepkleurtjes als kanariegeel en turquoise.

6
getty

Griekse godinnen kunnen ook tweed dragen
Geen Chanel-show zonder tweed, en dat de stof niet altijd deftig en klassiek hoeft te zijn, bewees Lagerfeld gisteren in Parijs dubbel en dik. De modellen droegen onder andere luchtige jasjes van tweed over lange togajurken. Ideaal ter inspiratie voor wie deze zomer niet weet wat aan te trekken over haar maxi-jurk.

6
getty

Er ontbraken enkele bekende gezichten
Met dank aan het Met gala, liepen onder meer de zusjes Hadid, Kendall Jenner en Cara Delevingne niet mee in deze modeshow van Chanel. Gelukkig konden tomodellen als Lindsey Wixon en Anna Ewers hun plaats innemen.

6
getty

Het decor zag er fenomenaal uit
Zoals hierboven gezegd, liet Lagerfeld het Grand Palais in Parijs ombouwen tot reusachtige Poseidontempel. En dat pakte hij naar goede gewoonte, weer zeer groots aan.

6
Reporters / Bpresse
6
Reporters / Bpresse

Lees meer