2
Nina

NINA's wishlists: dit wil Tine onder de kerstboom

Hebben jullie je kerstlijstje al klaar? Wij wel! En nu de Sint weer weg is, mogen we het eindelijk ook delen. All we want for Christmas? Dat lees je deze week op nina.be. Redactrice Tine vertelt wat zij heel graag wil uitpakken dit jaar.

2
Nina

1. We zullen maar meteen beginnen met het duurste item op mijn wenslijstje. De kans is klein dat deze laarsjes van Jimmy Choo ook effectief onder mijn kerstboom terechtkomen, maar hey: a girl can dream, nietwaar? De klassieke veterlaarsjes met de subtiele cutouts en de gouden hak deden me meteen geloven in liefde op het eerste gezicht. Dus als iemand nog ergens een slordige 895 euro op overschot heeft: je weet me te vinden.

2. Iets haalbaarder van prijs, maar daarom niet minder mooi: het splinternieuwe boek van de gerenomeerde make-upartieste Lisa Eldridge. Een ode aan de geschiedenis van cosmetica, met prachtige foto's. Het perfecte salontafelboek zeg maar. En als het goed genoeg is voor de sterren, is het goed genoeg voor mij. Face Paint kost net geen 26 euro via bol.com.

3. Nog zo'n Britse beautygoeroe die mijn hartje wist te bekoren: sinds Charlotte Tilbury met een eigen make-uplijn uitkwam, ben ik niet gestopt met watertanden. Vooral deze Matte Revolution lipstick in de kleur 'Red Carpet Red' staat al een tijdje op mijn verlanglijstje. Jammer genoeg zijn ze verdomd moeilijk te krijgen buiten de UK, maar bij het volgende tripje naar Londen komt deze lippenstift van 31 euro met me mee naar huis.

4. 2015 was het jaar waarin ik overging van lang haar (tot op mijn heupen) tot een korte bob. Lekker fris en vlot, maar een stuk moeilijker te stijlen, zeker als je net als ik een hekel hebt aan haardrogers. Volgens het internet is deze styling creme van Bumble & Bumble echter een perfecte vervanger voor de hitte. Een laagje op vochtig haar zou textuur geven én pluis bestrijden. Genoeg beloftes om me erg nieuwsgierig te maken. En het valt nog relatief mee van prijs: voor 36 euro is hij van jou.

5. Persoonlijk ben ik ervan overtuigd dat elke foto beter wordt als je er een filter over gooit (leve Instagram!). Jammer genoeg blijven die dan digitaal en kan ik er enkel op mijn smartphone van genieten. Tenzij iemand mij dit Instant Lab van The Impossible Project cadeau doet natuurlijk. Het ding print je foto's vanop je smartphone af op polaroidformaat, met vignet en alles erop en eraan. Bestellen kan hier voor 149 euro.

Lees meer