2
Jan & Jorre

Olivia Borlée en Elodie Ouedraogo voor NINA: "De wereld veroveren, dat is ons doel"

De gouden olympische medaille hebben ze al. Nu proberen (ex)-atleten Elodie Ouedraogo (37) en Olivia Borlée (32) het allerhoogste niveau te bereiken met hun luxesportmerk 42/54. Al loopt dat niet altijd van een leien dakje. Morgen staan ze samen in NINA, vandaag geven we je alvast een voorproefje en een blik achter de schermen van de fotoshoot.

Ergens op een troosteloos hangardomein in Antwerpen-Noord. Tussen twee poses in, van zodra de fotograaf even van lens verandert, of bij elke outfitwissel, geen moment laten Elodie Ouedraogo en Olivia Borlée onbenut om van alles te bespreken over 42/54, het modemerk dat ze in 2016 samen uit de grond stampten. Eind deze maand trekken de twee toppers van de Belgische atletiek naar de modeweek van Parijs om hun nieuwe collectie voor te stellen en er moet nog van alles geregeld worden. De druk ligt hoog, want er is maar één missie: in de gunst vallen van de grootste boetieks ter wereld. Intussen werkt Elodie nog bij Woestijnvis en treedt ze binnenkort aan in ‘Dancing with the Stars’ op VIER. Olivia daarentegen wil nog geen kruis maken over haar atletiekcarrière en traint na de kantooruren in alle luwte samen met haar heroïsche broers Kevin, Jonathan en Dylan. So little time, so much to do. 

Waar dromen jullie van met 42/54?

Olivia: “Natuurlijk willen we de beste verkooppunten, maar onze ambities reiken verder. We dromen van een winstgevende business, onze vrijheid behouden en een grotere equipe. We gaan nu onze eerste vaste werknemer aanwerven, wat een grote stap is. Op een dag willen we een eigen flagshipstore, in Antwerpen of in een andere stad in het buitenland. Elke nieuwe boetiek zien we als een trede op de klimladder. We willen de wereld veroveren.”

Benieuwd naar meer? Het volledige interview met Olivia en Elodie lees je morgen in NINA of online op nina.be.

Nog in NINA deze week:

- Een exclusief interview met topfotograaf Peter Lindbergh

- Beautyredactrice Sophie probeerde de beautytrends van op de catwalk zelf uit

- Goedele Liekens legt uit hoe je niet lui wordt in een lange relatie

- NINA in gesprek met plussize model Ashley Graham

- & nog veel meer!

2
NINA

1 reactie

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.
  • Els Daneels

    Go for it, ladies!! Succes gewenst, van harte ;-)

Lees meer