Instagram @kactye

Opvolging verzekerd voor Cara Delevingne: model verovert modewereld met wenkbrauwen

Actrice en voormalig topmodel Cara Delevingne vergaarde bekendheid met haar jaloersmakende volle wenkbrauwen. Al een tijdje mistte de modewereld een opvolgster sinds Cara voluit voor haar acteercarrière ging. Die is nu eindelijk opgestaan in de vorm van het Puerto Ricaanse model Natalia Castellar.

De 17-jarige schoonheid mag dan nog niet getekend zijn door een modellenbureau, ze was wel al te zien in grote campagnes voor merken zoals Nars en Mansur Gavriel. In een interview met W Magazine vertelde ze echter dat ze niet altijd zo gelukkig was met haar volle wenkbrauwen. "Toen ik jonger was, waren ze het enige waar mensen naar keken. Ik werd vreselijk hard gepest omdat ze zo vol en lang zijn, dus ik wou ze liefst volledig afscheren", vertelt Castellar.

1st selfie in forever lol sorry abt that

See this Instagram photo by @kactye * 3,933 likes

Gelukkig deed haar moeder haar inzien dat ze haar wenkbrauwen moest omarmen. Al vertelt de tiener dat de trend van dikke wenkbrauwen, haar definitief over de streep trok om trots te zijn op die van haarzelf. "Nu maakt me het zelfs niet meer uit of volle wenkbrauwen trendy blijven of niet. Ze onderscheiden mij van andere modellen. Ze zijn mijn trademark, ik wou dat ik ze eerder omarmd had".

Doll-faced. Stylist: @luciazolea Jewelry piece: Reservoir Necklace

See this Instagram photo by @kactye * 3,008 likes

Shakespeare vibes ft Circle Earrings. #youngfrankk Stylist: @luciazolea

See this Instagram photo by @kactye * 7,590 likes

Two birthmarks in one pic... Cute!

See this Instagram photo by @kactye * 1,920 likes

-Earrings from @paste.co!

See this Instagram photo by @kactye * 5,721 likes

I wore this for literally less than 15 minutes :,/

See this Instagram photo by @kactye * 530 likes

Lees meer