16
Photo News

Pokémon stelen de show tijdens de mannenmodeweek in Londen

De hype rond het populaire spelletje Pokémon Go mag dan gaan liggen zijn, dat wil niet zeggen dat de wezentjes zomaar van het toneel verdwenen zijn. De Britse ontwerper Bobby Abley presenteerde deze week namelijk zijn nieuwe collectie tijdens de modeweek in Londen en die stond volledig in het teken van Pikachu en zijn kleurrijke vrienden.

Zijn herfst- en wintercollectie voor 2019 bevat bijvoorbeeld hemden, trainingspakken en jumpsuits met Pokémon op als Squirtle, Charmander en Mewtwo. Ook zagen we poncho’s en rugzakken met Pokéballs (de rood-witte ballen met Pokémon in) op voorbijkomen. Verder danste er ook nog een levensgrote Pikachu op de catwalk.

Het is overigens niet de eerste keer dat de Britse ontwerper spelletjes uit zijn jeugd gebruikt ter inspiratie. In het verleden ontwierp hij ook al collecties waarin bijvoorbeeld de Teletubbies, Dinsey-personages en de Power Rangers de hoofdrol speelden.

16
EPA
16
Photo News
16
Photo News
16
Photo News
16
EPA
16
EPA
16
EPA
16
EPA
16 De designer Bobby Abley zelf.
AFP De designer Bobby Abley zelf.
16
AFP
16
AFP
16
AFP
16
AFP
16
REUTERS
16
REUTERS

Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.

Lees meer