Keds X Kate Spade

Trouwen op sneakers binnenkort een trend? Als het van deze collectie bruidssneakers afhangt wél

Marjolein uit 'Blind Getrouwd' deed het al, zij trouwde vorige week op het grote scherm in felblauwe Adidas-sneakers. Het Bruidshuis in Antwerpen sprak meteen van een statement, maar liet het woord 'trend' nog even achterwege. Daar brengt schoenmerk Keds nu wellicht verandering in met hun nieuwe collectie bruidssneakers. Ze zijn niet blauw, maar zien er wel reuze comfortabel uit.

“Bruidjes willen genieten van hun dag, en dat lukt niet altijd op hoge hakken. Bovendien zijn veel vrouwen tegenwoordig quasi zo groot als hun man, wat hakken minder aantrekkelijk maakt. Maar doorgaans gaat het om heel geklede sneakers, eventueel met kant. Anderzijds is het even mooi als het plaatje klopt, tot in de puntjes, met mooie hakken. En dat is in Vlaanderen toch de regel", luidde het antwoord op onze vraag of we te maken hadden met een nieuwe trend.

Toeval of niet, nog geen week later brengt schoenmerk Keds in samenwerking met designerlabel Kate Spade New York een sneakercollectie voor brides-to-be op de markt. De collectie bestaat uit maar liefst 30 verschillende stijlen (voor bruid en bruidsmeisje) waaronder ivoorwitte slip-ons met parels en witte glittersneakers met satijnen veters.

Als je het ons vraagt, is het slechts een kwestie van tijd voor ook Vlaamse bruiden massaal zwichten voor deze comfortabele bruidstrend. There we said it.

Inspiratie opdoen voor jouw grote dag? Bekijk de volledige collectie in de webshop van Kate Spade of Keds

4 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.
  • Lut Duprez

    Dat zou wel iets voor mij geweest zijn.

  • rudolf jacobs

    geen geld meer om schoenen te kopen op de speciale dag wel om drugs en ticket naar tomorowland te bekostigen,het land zit al op zen gat,nu gaat de jeugd dat ook nog doen,geen fierheid zo zie ik het,have fun ,dit was maar mijn mening

Lees meer