Video: zo gaat een modellencasting van Victoria's Secret eraan toe

Het is een droom van duizenden meisjes om ooit een Victoria's Secret Angel te worden, maar er zijn er maar weinig die er ook echt in slagen. Hoe je kans maakt? Door deel te nemen aan een casting, waar je op uitgenodigd moet worden. Entertainment Tonight mocht exclusief een kijkje achter de schermen nemen van een geheime castingronde, kijk maar mee.

Weetjes over de casting van Victoria's Secret
- Er worden 400 tot 500 modellen uitgenodigd, uiteindelijk worden er daar zo'n 45 van geselecteerd. Als model is het dus hopen dat je uitgenodigd wordt, maar zelf heb je daar weinig in te beslissen.

- Alle modellen moeten tijdens de casting dezelfde lingerie en hakken dragen. Vals spelen met hoge(re) stiletto's of push-up beha's is dus geen optie.

- De modellen moeten verrassend genoeg niet alleen sexy zijn, ze moeten ook lief overkomen en niet als een bedreiging aanvoelen. Want het voornaamste doel van het Amerikaanse merk is natuurlijk lingerie verkopen, en dat doe je niet met gemene modellen die de vrouw in de straat niet moeten hebben.

- Natuurlijk moeten de modellen wel mager genoeg zijn. Je moet bereid zijn elke dag naar de fitness te gaan en de ideale lengte van een Victoria's Secret Angel is 1,75 meter. Ben je veel kleiner dan dat en ben je nog geen topmodel, dan maak je geen kans.

Lees meer