Jimmy Choo
Jimmy Choo/nina.be Jimmy Choo

Vodden aan je voeten: voor deze schoen van Jimmy Choo tel je 600 euro neer

Na de pantoffels in de vorm van een teddybeer, de blauwe IKEA-zak als peperdure handtas en andere gekke creaties van de hand van getalenteerde designers, pakt nu ook Jimmy Choo uit met een opvallend ontwerp. Namelijk groene ballerina’s die gemaakt lijken te zijn van een microvezeldoek waarmee je normaal gezien je woning schoonmaakt. 

Als je € 595 uitgeeft aan een paar ballerina’s zul je daar waarschijnlijk het huis niet mee schoonmaken, toch lijken de ‘Merlin Flats' van Jimmy Choo daarvoor bedoeld volgens verschillende mensen op sociale media. “Jimmy Choo is één van mijn favoriete schoenmerken, maar ik draag liever geen stofdoek aan mijn voeten”, schrijft iemand op Twitter. Iemand anders zegt: “Zijn er echt mensen die € 595 neertellen om eruit te zien alsof ze een stuk grastapijt of een afstoffer aan hun voeten hebben gebonden?” zegt nog iemand. 

Om op haar vraag te antwoorden: die mensen zijn er wel degelijk. De schoenen in kwestie zijn namelijk in bijna alle maten uitverkocht op de webshop van het Britse accessoiremerk. Daarop staat het ontwerp trouwens als volgt omschreven: “Merlin is een leuke en grappige schoen gemaakt van geschoren schapenvel en gekleurd in het felgroen. De ballerina’s zijn makkelijk te combineren en tegelijk ook elegant.”

De Amerikaanse actrice Brie Larson blijkt trouwens fan te zijn: 

5 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.
  • Gaston FOUBERT

    Wij hadden vroeger dikke gebreide sokken in onze botten om op het veld te gaan werken, en die zagen er nieuw ook leuk uit.

  • Gino Van driessche

    Handig om de grote kuis mee te doen, voetjes in emmer zeepsop en poetsen maar

Lees meer