Parkwood Entertainment

Voor alle single ladies: de valentijnscollectie van Beyoncé

Nog een week en dan kijken koppels van over de hele wereld elkaar diep in de ogen, terwijl de andere helft van de bevolking luidkeels All The Single Ladies kweelt. In aanloop van valentijn lanceert Beyoncé een nieuwe capsulecollectie met onder meer T-shirts, een trui en telefoonhoesjes. Valentijn mag dan een beetje melig zijn, deze collectie doet de harten van menig Queen B-fan sneller slaan.

Beyoncé lijkt ondertussen de smaak te pakken te hebben. Twee maanden geleden bracht ze nog een collectie met kersttruien op de markt onder de noemer Holidayoncé, en eerder kon je ook al haar koffieboek met exclusieve beelden in huis halen. Vandaag doet Queen B daar onverwachts nog een schepje bovenop met een capsulecollectie ter gelegenheid van valentijn.

De collectie, die bestaat uit vijf T-shirts, een trui, een shortje met daarop 'Bootylicious' en drie smartphonehoesjes, is verkrijgbaar in haar webshop. De prijzen variëren omgerekend tussen 24 en 48 euro.

Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.

Lees meer