2
getty

Wil jij je betaalbaar kleden als Beyoncé of Kylie Jenner? Dat kan vanaf dit najaar

H&M's jongere en luxueuzere zusje & Other Stories gaat samenwerken met Zana Bayne. Een New Yorkse lederontwerpster, die onder meer celebs als Beyonce, Kylie Jenner en Katy Perry tot haar fans mag rekenen. De collectie zal vanaf de herfst van 2016 verkrijgbaar zijn.

De Zweedse kledingketen & Other Stories gaat een co-lab collectie creëren met de New Yorkse Zana Bayne. Een ontwerpster van artisanale leren handtassen en accessoires zoals ietwat kinky (en vooral erg sexy) harnassen. En die items zijn ook erg felbegeerd bij heel wat modebewuste sterren. Herinner je bijvoorbeeld het beruchte optreden van Beyonce nog tijdens de afgelopen Super Bowl? Dat deed Queen B in een pakje van Bayne.

Nieuwe doelgroep bereiken
Bij & Other Stories dromen ze allang van een samenwerking met de New Yorkse. Toen de gelegenheid zich eindelijk voordeed, voelde het voor beide partijen juist aan om de krachten te bundelen en iets te creëren voor de herfst/winter 2016 collectie. Zana en haar creatief directeur Todd Pendu waren ook erg enthousiast om zo een nieuwe doelgroep te bereiken die anders misschien nooit dergelijke (dure) leren stukken zou dragen.

Lederen harnas wordt elegant accessoire
"Wij proberen een lederwarencollectie te creëren voor moderne vrouwen en plaatsen hard en zacht daarbij in contrast tegenover elkaar; we halen stukken zoals het lederen harnas uit hun context en maken er een elegant accessoire van om over om het even welke garderobe en bij alle gelegenheden te dragen", vertelt Zana Bayne

Betaalbaar kleden als een ster
Dankzij & Other Stories kun jij je dus vanaf dit najaar kleden als een ster, en de keten kennende zul je daar niet eens al te veel geld voor moeten neertellen. De collectie van Zana Bayne zal vanaf de herfst van 2016 verkrijgbaar zijn bij een selectie winkels van & Other Stories en op www.stories.com.

2
& Other Stories

Lees meer