5
Instagram GraterolKaren

Zo draag je een witte jeans (zonder Temptation-effect)

De witte jeansbroek is terug van erg lang weggeweest te zijn. Omdat een lichte jeans er al snel goedkoop en ordinair uitziet, helpen wij je verder met enkele stylingtips. Want hoewel de meningen sterk verdeeld zijn, is het volgens ons wel degelijk mogelijk om dit item stijlvol te dragen, zelfs al is je naam niet Beyoncé.

5
Instagram @godachka

1. De juiste fit is alles

Hoewel een witte skinny jeans kan, moet je opletten dat de jeans niet overdreven strak zit. Er is immers niets ordinairder dan een veel te spannende witte broek. De witte boyfriend jeans is dan ook een winner. Zeker exemplaren met de nodige gaten en scheuren in, voor een models off duty geïnspireerde look.

5
Instagram @matildadjerf

2. Combineer met zachte kleuren

Een witte jeansbroek combineer je best met zachte kleurtinten zoals blauw, camel en grijs. Blijf zover mogelijk weg van Barbie roos (wegens marina effect) en ook zwart is gevaarlijk. Pasteltinten gaan dan weer wel erg mooi samen met een witte jeans, zeker in de zomer.

5
Instagram @sophiamolen

3. Ondergoed is duivel

Vermijd te allen tijden een te dunne jeans, waar je ondergoed door zichtbaar is. Niets dat meer Oh oh Cherso schreeuwt dan een string die door en boven je witte broek komt piepen. Kies dus voor dikke stof en opteer voor simpel wit of huidskleurig ondergoed.

5
Instagram @l.lou.x

4. Less is more

Over het algemeen hou je de rest van je outfit best zo simpel mogelijk als je een witte jeans draagt. Vermijd glitters, franjes en opvallende accessoires. Less is in dit geval echt wel more.

Reacties

Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie
Door het plaatsten van een reactie, ga je akkoord met de gedragsregels