4 Pia Alonzo Wurtzbach, de huidige miss Universe poseert trots zonder make-up en toch ziet ze er stralend uit.
Instagram, Photonews Pia Alonzo Wurtzbach, de huidige miss Universe poseert trots zonder make-up en toch ziet ze er stralend uit.

Zo zien de mooiste vrouwen ter wereld er zonder make-up uit

De deelneemsters van Miss Universe hebben besloten om volledig naakt te gaan. Niet dat ze hun outfits hebben uitgetrokken, maar de mooiste dames ter wereld hebben massaal besloten zichzelf zonder make-up te showen.

In een poging om te bewijzen dat schoonheid ook vanbinnen zit, hebben schoonheidskoninginnen hun make-up verwijderd en geposeerd voor erg indrukwekkende make-uploze selfies. Zonder foundation, valse wimpers en felrode lipstick zien de dames er erg goed uit, dat bewijst de hashtag #ConfidentlyBeautiful. Zo willen ze vrouwen wereldwijd aanmoedigen om hetzelfde te doen. Een vertegenwoordiger van de Miss Universe-organisatie zegt dat de meisjes met dit initiatief anderen moed willen geven om meer zelfvertrouwen op te bouwen.

Paulina Vega, Miss Universe van vorig jaar, startte de campagne met de tweet 'Every #MissUniverse is #ConfidentlyBeautiful. Are you? Show us your no-makeup selfies with #ConfidentlyBeautiful.' Daarna volgen duckfaces van heel wat missen.

4 Monika Radulovic: Miss Australië.
Instagram Monika Radulovic: Miss Australië.
4 Toria Nichole, Miss Bahamas.
Instagram Toria Nichole, Miss Bahamas.
4 Clarissa Molina, Miss Dominicaanse Republiek.
Twitter Clarissa Molina, Miss Dominicaanse Republiek.

Lees meer